ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

28.07.2023

Вінниця

№ 1040

 

 

Про відзначення Дня Повітряних Сил

Збройних Сил України та Дня авіації

 

Відповідно до Указів Президента України: від 27 червня 2007 року № 579 «Про День Повітряних Сил Збройних Сил України», від 16 серпня 1993 року № 305 «Про день авіації», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», враховуючи значення Повітряних Сил Збройних Сил України у забезпеченні обороноздатності держави,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради з виплатою грошової винагороди військовослужбовців та працівників Збройних Сил України, згідно з додатками 1, 2.

 

  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації профінансувати видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради, придбанням квіткової продукції, проведенням заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                      

   Сергій БОРЗОВ