ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

14.07.2023

Вінниця

№ 989

 

 

Наказ начальника ОВА від 22.02.2023 №324

Про проведення зустрічі

Першого віце-прем’єр-міністра –

Міністра економіки України Юлії Свириденко

із представниками вінницького бізнесу

 

Відповідно до пункту 4 частини першої статті 13, пункту 5 частини першої статті 19 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою сприяння регіональному розвитку, нарощення економічного потенціалу області, вирішення проблемних питань бізнесу, інформування про можливості залучення фінансування та програми підтримки

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Організувати зустріч Першого віце-прем’єр-міністра – Міністра економіки України Юлії Свириденко з представниками вінницького бізнесу 17 липня 2023 року (далі – зустріч з бізнесом).

 

  1. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної військової адміністрації забезпечити проведення зустрічі з бізнесом, зазначеної у пункті 1 цього наказу, та профінансувати видатки коштом обласного бюджету, передбаченим на виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку Вінницької області на 2023 рік, затвердженої наказом начальника обласної військової адміністрації від 20 грудня 2022 року № 2875, згідно із кошторисом.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Сергія Здітовецького.

  

Начальник обласної

військової адміністрації                                                      

    Сергій БОРЗОВ