ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

08.06.2023

Вінниця

№ 843

 

                               

Про розроблення проєкту Регіональної

програми розвитку автомобільних доріг

у Вінницькій області на 20242028 роки 

  

Відповідно до пунктів 15, 16 статті 16, статей 25, 27  Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою розроблення проєкту Регіональної програми розвитку автомобільних доріг у Вінницькій області на 2024–2028 роки

НАКАЗУЮ: 

1. Затвердити структуру проєкту Регіональної програми розвитку автомобільних доріг у Вінницькій області на 2024–2028 роки (далі – проєкт програми). 

2. Покласти на Управління дорожнього господарства обласної військової адміністрації координацію заходів, пов’язаних із розробкою проєкту програми. 

3. Визначити суб’єктами розроблення проєкту програми (додаток):

балансоутримувача автомобільних доріг загального користування місцевого значення – Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області»;

територіальні органи центральних органів виконавчої влади;

структурні підрозділи обласної військової адміністрації;

районні військові адміністрації;

інші установи та організації. 

4. Запропонувати суб’єктам розроблення проєкту програми, зазначеним у додатку  до  цього  наказу, взяти участь у підготовці пропозицій до проєкту програми та подати їх Управлінню дорожнього господарства обласної військової адміністрації на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 01 липня 2023 року.

5. Управлінню дорожнього господарства обласної військової адміністрації узагальнити пропозиції до проєкту програми та винести його в установленому порядку на затвердження. 

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

 

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                 

       Сергій БОРЗОВ

 

    Додаток..doc