ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

05.05.2023

Вінниця

№ 658

 

Про відзначення на Вінниччині

Дня пам’яті та примирення, 

Дня перемоги над нацизмом у

Другій світовій війні та спільного

для країн Європейського Союзу

Дня Європи

 

Відповідно до Закону України «Про увічнення перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», з метою відзначення 78-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1941 років, вшанування пам'яті її жертв, віддання гідної шани подвигу Українського народу та його визначного внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції,

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити заходи з підготовки та відзначення на Вінниччині Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та спільного для країн Європейського Союзу Дня Європи (далі – заходи), що додаються.

2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації профінансувати видатки, пов’язані з придбанням квіткової продукції, проведенням заходів коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

  

Начальник обласної

військової адміністрації                                       

                   Сергій БОРЗОВ

 

      Додаток.doc