ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

02.05.2023

Вінниця

№ 633

 

 

Про організацію туристичної поїздки

дітей осіб, які брали участь у боротьбі

за незалежність, суверенітет та територіальну

цілісність України до літнього спортивно-мовного

табору у Республіці Польща

  

Відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та з метою здійснення соціальної адаптації членів сімей учасників бойових дій, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України

НАКАЗУЮ:

1. Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації узагальнити списки дітей осіб, які брали участь у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, отримали важке поранення (травму, захворювання), загинули (померли), під час участі у заходах, необхідних для забезпечення оборони України з територіальних громад Вінницької області для утворення двох груп, що відвідають літній спортивно-мовний табір у Мазовецькому та Лодзькому воєводствах Республіки Польща у травні-червні 2023 року.

2. Департаменту гуманітарної політики обласної військової адміністрації та Вінницькому обласному центрові соціальних служб забезпечити супровід груп дітей.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

  

Начальник обласної

військової адміністрації                                                           

  Сергій БОРЗОВ