ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

26.04.2023

Вінниця

№ 618

 

 

Про затвердження регіонального плану

заходів на 20232024 роки щодо реалізації

Національної стратегії із створення

безбар’єрного простору в Україні на

період до 2030 року

 

Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про правовий режим воєнного стану», розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 року № 366-р «Про схвалення Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року», враховуючи протокольне рішення за результатами селекторної наради під головуванням Заступника Керівника Офісу Президента України О. Кулеби від 20 березня 2023 року № 41-01/340,

 

НАКАЗУЮ:

1. Затвердити такі, що додаються:

1) регіональний план заходів на 2023–2024 роки щодо реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року (далі – Регіональний план заходів);

2) показники результативності цілей Регіонального плану заходів.

2. Визначити структурні підрозділи обласної військової адміністрації відповідальними щодо виконання Регіонального плану заходів за наступними основними напрямками:

економічна – Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної військової адміністрації;

інформаційна безбарʼєрність – Департамент інформаційної діяльності та комунікацій обласної військової  адміністрації;

суспільна та громадянська безбарʼєрність – Департамент соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації;

освітня безбарʼєрність – Департамент гуманітарної політики обласної військової адміністрації;

фізична безбарʼєрність – Управління містобудування та архітектури обласної військової  адміністрації;

цифрова безбарʼєрність – Управління розвитку територій та інфраструктури обласної військової  адміністрації.

3.Районним військовим адміністраціям, виконкомам сільських, селищних та міських рад інформувати про виконання Регіонального плану заходів і його показників результативності цілей, відповідно до компетенції, структурні підрозділи обласної військової адміністрації щокварталу до 05 числа місяця наступного за звітним періодом.

4. Структурним підрозділам обласної військової адміністрації щокварталу до 07 числа місяця наступного за звітним періодом узагальнювати одержані матеріали та інформувати про виконання Регіонального плану заходів і його показників результативності цілей Управління містобудування та архітектури обласної військової адміністрації.

5. Управлінню містобудування та архітектури обласної військової адміністрації інформувати обласну військову адміністрацію щокварталу до 10 числа місяця наступного за звітним періодом.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника та заступників начальника обласної військової адміністрації відповідно до розподілу обов’язків.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                         

Сергій БОРЗОВ

 

 

Додаток1.xlsx

 

Додаток2.xlsx

 

План заходів на 2023–2024 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року (Розмір - 2 416КБ)