НАКАЗ

 

05 квітня 2022 року

Вінниця

№ 248

 

Про внесення змін до деяких розпоряджень

Голови обласної державної адміністрації

 

Відповідно до статті 47 Закону України «Про державну службу», статті 142 Кодексу законів про працю України, Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Типових правил внутрішнього службового розпорядку, затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби від 25 березня 2016 року № 50 (із змінами і доповненнями), протоколу загальних зборів державних службовців апарату обласної державної адміністрації від 23 березня 2022 року та за погодженням з профспілковим комітетом апарату обласної державної адміністрації:

 

  1. Унести до Регламенту обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням Голови обласної державної адміністрації від 22 листопада 2007 року № 440, у редакції розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 20 квітня 2021 року № 327, такі зміни:

 

Доповнити  Регламент пунктом 114 такого змісту:

«114. За ініціативою працівника і згодою його безпосереднього керівника та керівника самостійного структурного підрозділу (за наявності) такий працівник може виконувати завдання за посадою за межами адміністративної будівлі державного органу, в тому числі за кордоном на період дії воєнного або надзвичайного стану в Україні чи в її окремих регіонах, та протягом 10 днів після припинення або скасування такого стану. Для цього державний службовець повинен погодити у письмовій формі, зокрема засобами телекомунікаційного зв'язку, перелік відповідних завдань та строки їх виконання з безпосереднім керівником та керівником самостійного структурного підрозділу (за наявності).».

 

2. Унести до Правил внутрішнього службового розпорядку для державних службовців апарату Вінницької обласної державної адміністрації, затверджених розпорядженням  Голови  обласної державної  адміністрації  від  15 липня  2016  року № 531 (із змінами) такі зміни:

 

Доповнити розділ 3 пунктом 8 такого змісту:

«8. За ініціативою державного службовця і згодою його безпосереднього керівника та керівника самостійного структурного підрозділу (за наявності) такий державний службовець може виконувати завдання за посадою за межами адміністративної будівлі державного органу, в тому числі за кордоном на період дії воєнного або надзвичайного стану в Україні чи в її окремих регіонах, та протягом 10 днів після припинення або скасування такого стану. Для цього державний службовець повинен погодити у письмовій формі, зокрема засобами телекомунікаційного зв'язку, перелік відповідних завдань та строки їх виконання з безпосереднім керівником та керівником самостійного структурного підрозділу (за наявності).».

 

3. Унести до Правил внутрішнього трудового розпорядку, затверджених  розпорядженням Голови обласної державної адміністрації від 15 липня 2016  року № 532, у редакції розпорядження Голови обласної державної адміністрації  від 11 травня 2018 року № 384 (із змінами) такі зміни:

 

Доповнити розділ 5 пунктом 9 такого змісту:

 «9. За ініціативою працівника і згодою його безпосереднього керівника та керівника самостійного структурного підрозділу (за наявності) такий працівник може виконувати завдання за посадою за межами адміністративної будівлі державного органу, в тому числі за кордоном на період дії воєнного або надзвичайного стану в Україні чи в її окремих регіонах, та протягом 10 днів після припинення або скасування такого стану. Для цього працівник повинен погодити у письмовій формі, зокрема засобами телекомунікаційного зв'язку, перелік відповідних завдань та строки їх виконання з безпосереднім керівником та керівником самостійного структурного підрозділу (за наявності).».

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації 

Сергій  БОРЗОВ