НАКАЗ

 

25 березня 2022 року

Вінниця

№ 199

 

Про відзначення на Вінниччині

Дня Національної гвардії України

 

 

Відповідно до Указу Президента України від 18 березня 2015 року № 148/2015 «Про День Національної гвардії України», рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня», враховуючи значення та роль Національної гвардії України у виконанні завдань із забезпечення державної безпеки та оборони держави, захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Нагородити Почесною грамотою обласної військової адміністрації та обласної Ради військовослужбовців військової частини 3008 Національної гвардії України, згідно з додатком.

 

  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти обласної військової адміністрації та обласної Ради, придбання квіткової продукції, профінансувати коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації

Сергій БОРЗОВ