ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

НАКАЗ

 

17.03.2023

Вінниця

№ 432

 

Про створення комісії з визначення шкоди

та збитків, завданих територіям та об’єктам

природно-заповідного фонду внаслідок

збройної агресії Російської Федерації

на території  Вінницької області

 

 

Відповідно до підпункту 14 пункту 2 Порядку визначення шкоди та збитків, завданих Україні внаслідок збройної агресії Російської Федерації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня        2022 року № 326, пункту 4 розділу І Методики визначення шкоди та збитків, завданих територіям та об’єктам природно-заповідного фонду внаслідок збройної агресії Російської Федерації, затвердженої наказом Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України від 13 жовтня 2022 року № 424, з метою врегулювання питань визначення шкоди та збитків, завданих територіям і об’єктам природно-заповідного фонду Вінницької області шляхом пошкодження чи знищення природних комплексів та об’єктів у їх межах,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Утворити комісію з визначення шкоди та збитків, завданих територіям та об’єктам природно-заповідного фонду внаслідок збройної агресії Російської Федерації на території Вінницької області (далі − Комісія) у складі згідно з додатком.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Олександра Піщика.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації

Сергій БОРЗОВ