НАКАЗ

 

22.02.2023

Вінниця

№ 324

 

Про заходи з організації Міжвідомчої

наради щодо створення та функціонування

індустріальних парків на Вінниччині

 

Відповідно до пункту 6 частини першої статті 18 та статті 26 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою сприяння розвитку економічного потенціалу області, створенню індустріальних парків, як ефективного механізму залучення інвестицій в регіональний і місцевий економічний розвиток,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Виступити партнером Комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку в організації Міжвідомчої наради щодо створення та функціонування індустріальних парків на Вінниччині та забезпечити прийом її учасників – представників Уряду та народних депутатів України 27–28 лютого 2023 року.

 

  1. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної військової адміністрації забезпечити проведення заходів з організації Міжвідомчої наради, зазначених у пункті 1 цього наказу, та профінансувати видатки коштом обласного бюджету, передбаченим на реалізацію інших заходів щодо соціально-економічного розвитку територій, згідно із кошторисом.

 

  1. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника начальника обласної військової адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації   

Сергій БОРЗОВ