НАКАЗ

 

20 червня 2022 року

         Вінниця

            № 727

 

 Про відзначення на Вінниччині

26-ї річниці Конституції України

 

 Відповідно до рішення 4 сесії обласної Ради 7 скликання від 11 лютого 2016 року № 63 «Про відзнаки обласного рівня» (зі змінами) та рішення 36 сесії обласної Ради 7 скликання від 4 грудня 2018 року № 720 «Про Регіональну програму сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Вінницькій області на 2019-2021 роки» (зі змінами), з метою гідного відзначення у 2022 році Дня Конституції України, консолідації суспільства та враховуючи визначну роль Основного Закону України в утвердженні правової держави, 

НАКАЗУЮ: 

  1. Нагородити Почесною грамотою облдержадміністрації та обласної Ради представників громадськості області за вагомий внесок у консолідацію українського суспільства та розбудову незалежної демократичної держави, згідно з додатком. 
  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації профінансувати видатки, пов’язані з виплатою грошових винагород до Почесної грамоти облдержадміністрації та обласної Ради, придбання квіткової продукції, транспортних послуг, виготовленням друкованої продукції коштом, передбаченим в обласному бюджеті на інші заходи у сфері засобів масової інформації, відповідно до кошторису. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Начальника обласної військової адміністрації Наталю Заболотну.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                    

      Сергій БОРЗОВ