НАКАЗ

 

14 березня 2022 року

              Вінниця

     № 96

 

 

Про внесення змін до наказу

Начальника обласної військової

адміністрації від 24 лютого 2022 року № 01

 

 

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та Порядку здійснення заходів під час запровадження комендантської години та встановлення спеціального режиму світломаскування в окремих місцевостях, де введено воєнний стан, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08 липня 2020 року № 573 (далі – Порядок), враховуючи реальну загрозу життю і безпеці осіб, інтересам суспільства та держави, а також для забезпечення громадського порядку

 

НАКАЗУЮ:

1. Унести до наказу Начальника обласної військової адміністрації від 24 лютого 2022 року № 01 «Про запровадження на території області комендантської години» такі зміни:

Пункт 1 викласти у такій редакції:

«1. Запровадити на території області з 22.00 до 06.00 з 15 березня 2022 року відповідно до Порядку, комендантську годину (заборону перебування у певний період доби на вулицях та в інших громадський місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень).»

2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації довести до відома підприємств, установ, організацій та населення цей наказ.

3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                          

Сергій БОРЗОВ