ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

НАКАЗ

 

27 лютого 2022 року

              Вінниця

     № 7

 

 

Про внесення змін та доповнень

до наказу Начальника обласної

військової адміністрації

від 24 лютого 2022 року № 1

 

 Відповідно до пункту 5 частини першої статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та Порядку здійснення заходів під час запровадження комендантської години та встановлення спеціального режиму світломаскування в окремих місцевостях, де введено воєнний стан, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.07.2020 № 573, НАКАЗУЮ:

1. Внести до наказу Начальника обласної військової адміністрації від 24 лютого 2022 року № 1 «Про запровадження на території області комендантської години» такі зміни та доповнення:

пункт 1 викласти в новій редакції:

«1. Запровадити на території області з 22. 00  год. до 07. 00 год. з 24 лютого 2022 року комендантську годину (заборону перебування громадян у визначений період доби на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток (довідок) і посвідчень, крім медичних працівників)»;

2) після пункту 1 доповнити пунктом 1-1 такого змісту:

«1-1. Заборонити з 27 лютого 2022 року на території області під час дії комендантської години рух транспортних засобів, крім служб екстреної медичної допомоги, транспортних засобів спеціального призначення, які виконують невідкладне службове завдання за умови ввімкнення спеціальних світлових сигнальних пристроїв та автомобілів рух яким дозволено за спеціальними перепустками»;

2. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної військової адміністрації негайно довести цей наказ до відома населення, а також підприємств, установ та організацій.

3.  Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                                    

Сергій БОРЗОВ