ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

НАКАЗ

 

24 лютого 2022 року

Вінниця

     № 1

 

Про запровадження на території

області комендантської години

 

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану» та Порядку здійснення заходів під час запровадження комендантської години та встановлення спеціального режиму світломаскування в окремих місцевостях, де введено воєнний стан, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.07.2020 № 573 (далі – Порядок), враховуючи реальну  загрозу життю і безпеці осіб, інтересам суспільства та держави, а також для забезпечення громадського порядку наказую:

Запровадити на території області з 22. 00 год. до 07. 00 год. з 24 лютого 2022 року відповідно до Порядку,  комендантську годину (заборону перебування у певний період доби на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень).

  1. Призначити комендантом з організації та забезпечення заходів під час запровадження комендантської години виконувача обов’язків директора Департаменту з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами обласної державної адміністрації Дев’ятого Сергія Миколайовича.
  2. Утворити комендатуру з організації та забезпечення заходів під час запровадження комендантської години та визначити місце її розташування – м. Вінниця, вул. Монастирська, 26.
  3. Коменданту з організації та забезпечення заходів під час запровадження комендантської години Дев’ятому Сергію Миколайовичу затвердити склад комендатури.
  4. Головному управлінню Національної поліції у Вінницькій області забезпечити здійснення заходів щодо підтримання безпеки та правопорядку, а також визначити порядок руху автомобільного транспорту.
  5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації довести до відома підприємств, установ, організацій та населення цей наказ.
  6. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                                    

Сергій БОРЗОВ