ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

20.10.2023

Вінниця

№ 69-р

 

 

Про затвердження Порядку організації роботи

з повідомленнями про можливі факти корупційних

або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших

порушень Закону України «Про запобігання корупції»

у Вінницькій обласній військовій адміністрації

      

 Відповідно до статті 531 Закону України «Про запобігання корупції», з урахуванням  наказу  Національного  агентства  з  питань  запобігання  корупції від 31 серпня 2023 року № 190/23 «Про початок роботи Єдиного порталу повідомлень викривачів» та листа Національного  агентства з питань  запобігання  корупції від 17 жовтня 2023 року  № 254-05/23737-23

ЗОБОВ’ЯЗУЮ: 

  1. Затвердити Порядок організації роботи з повідомленнями про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції» у Вінницькій обласній військовій адміністрації (далі – Порядок), що додається.
  1.   Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на Сектор з питань запобігання та виявлення корупції обласної військової адміністрації.       
  1. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 29 січня 2021 року № 61 «Про затвердження Порядку організації роботи з повідомленнями про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції» в обласній державній адміністрації».
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                               

               Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити Порядок.doc (Розмір - 78КБ)

Завантажити Додатки.doc (Розмір - 78КБ)