ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

02.10.2023

Вінниця

№ 61-р

 

Про внесення змін до розпорядження

голови обласної державної адміністрації

від 07 квітня 2021 року № 297

 

Відповідно до законів України «Про правовий режим воєнного стану», «Про засади державної регіональної політики», постанови Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2023 року № 816 «Деякі питання розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації та проведення моніторингу реалізації зазначених стратегій і планів заходів»

ЗОБОВ’ЯЗУЮ: 

  1. Унести до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 07 квітня 2021 року № 297 «Про запровадження моніторингу та оцінки результативності реалізації Стратегії збалансованого регіонального розвитку Вінницької області на період до 2027 року і виконання Плану заходів з її реалізації у 2021–2023 роках» такі зміни:

пункти 3, 4, 5, 6 викласти у наступній редакції:

«3. Начальникам районних військових адміністрацій, міським, селищним та сільським головам (далі – відповідальні за виконання проєктів планів заходів на відповідній території) надавати структурним підрозділам обласної військової адміністрації, відповідно до їх сфери діяльності, (далі – куратори з виконання проєктів до планів заходів) моніторинговий звіт про реалізацію регіональної стратегії за формою, згідно з додатком 1, та моніторинговий звіт про виконання плану заходів за формою, згідно з додатком 2, щорічно до 01 лютого.

4. Кураторам з виконання проєктів до планів заходів надавати у письмовому та електронному вигляді погоджені заступниками начальника обласної військової адміністрації, згідно із розподілом обов’язків, зведені звіти відповідно до сфери діяльності за формою, згідно з додатками 1, 2, Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної військової адміністрації щорічно до 15 лютого.

5. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної військової адміністрації аналізувати рівень досягнення цільових (проміжних) індикаторів досягнення цілей, визначених регіональною стратегією, та стан виконання Плану заходів за відповідний період і подавати на затвердження обласній Раді моніторинговий звіт про реалізацію регіональної стратегії за формою, згідно з додатком 1, та моніторинговий звіт про виконання плану заходів за формою, згідно з додатком 2, щороку до 01 березня з подальшим висвітленням їх на офіційному вебсайті обласної військової адміністрації.

6. Моніторинговій групі проводити моніторинг та оцінку результативності реалізації Стратегії та Плану заходів, який має містити підготовку щорічних звітів про результати проведення моніторингу.»

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника та заступників начальника обласної військової адміністрації відповідно до розподілу обов’язків.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                                

          Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити Додаток.doc (Розмір - 45КБ)