ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

02.10.2023

 Вінниця

№ 60-р

 

Про внесення змін до розпорядження

голови обласної державної адміністрації

від 30 серпня 2021 року № 636

 

Відповідно до законів України «Про правовий режим воєнного стану», «Про засади державної регіональної політики», постанови Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2023 року № 817 «Деякі питання розроблення Державної стратегії регіонального розвитку України і плану заходів з її реалізації та проведення моніторингу реалізації зазначених Стратегії і плану заходів»

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

  1. Унести до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 30 серпня 2021 року № 636 «Про План роботи обласної державної адміністрації на 2021–2023 роки щодо виконання завдань Державної стратегії регіонального розвитку України на 2021–2027» такі зміни:

пункти 3, 4, 5, викласти у наступній редакції:

«3. Начальникам районних військових адміністрацій, сільським, селищним, міським головам надавати (в електронному вигляді) структурним підрозділам обласної військової адміністрації, відповідно до їх сфери діяльності, моніторинговий звіт про реалізацію Державної Стратегії за формою, згідно з додатком 1, та моніторинговий звіт про виконання плану заходів з реалізації Державної стратегії регіонального розвитку України за формою, згідно з додатком 2, щороку до 01 березня.

4. Структурним підрозділам обласної військової адміністрації, територіальним органам центральних органів виконавчої влади, відповідальним за виконання Плану роботи, забезпечити підготовку і подання Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної військової адміністрації моніторингового звіту про реалізацію Державної Стратегії за формою, згідно з додатком 1, та моніторингового звіту про виконання плану заходів з реалізації Державної стратегії регіонального розвитку України за формою, згідно з додатком 2, щороку до 25 березня.

5. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної військової адміністрації забезпечити подання Міністерству розвитку громад, територій та інфраструктури України моніторингового звіту про реалізацію Державної Стратегії за формою, згідно з додатком 1, та моніторингового звіту про виконання плану заходів з реалізації Державної стратегії регіонального розвитку України за формою, згідно з додатком 2, щороку до 01 квітня.»

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника та заступників начальника обласної військової адміністрації відповідно до розподілу обов’язків.

 

Начальник обласної

військової адміністрації                                       

                   Сергій БОРЗОВ

 

Завантажити Додаток.doc (Розмір - 45КБ)