ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

30.05.2023

Вінниця

№ 19-р

 

Про надання права першого та другого

підпису на фінансових документах

 

Відповідно до наказу Міністерства фінансів України від 22 червня 2012 року № 758 «Про затвердження Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18 липня 2012 року за № 1206/21518,

 

ЗОБОВЯЗУЮ:

 

  1. Визначити, що право першого підпису на фінансових документах, які подаються Головному управлінню Державної казначейської служби України у Вінницькій області, має голова обласної державної адміністрації Борзов Сергій Сергійович, перший заступник голови обласної державної адміністрації Заболотна Наталя Михайлівна та заступник голови обласної державної адміністрації Здітовецький Сергій Георгійович; право другого підпису має начальник управління фінансового та господарського забезпечення – головний бухгалтер апарату обласної державної адміністрації Мандренко Наталія Іванівна та заступник начальника управління фінансового та господарського забезпечення апарату обласної державної адміністрації – начальник відділу фінансового забезпечення Дмитрук Ірина Миколаївна.

 

  1. Управлінню фінансового та господарського забезпечення апарату обласної військової адміністрації оформити картку із зразками підписів та відбитком печатки.

 

  1. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21 серпня 2020 року № 539 «Про надання права першого та другого підпису на фінансових документах».

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Начальник обласної

військової адміністрації 

Сергій БОРЗОВ