РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

18 серпня 2021 року

Вінниця

     № 618

 

 Про організацію VIІІ Міжнародного

інвестиційного форуму «Вінниччина –

бізнес в центрі України»

 

Відповідно до пункту 6 частини першої статті 18 та статті 26 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою сприяння розвитку економічних, торгових і культурних зв’язків, міжнародного співробітництва, запровадженню інвестиційних та інноваційних проєктів, представлення досягнень і нових розробок: 

  1. Організувати та провести 10 вересня 2021 року VIІІ Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України» (далі – Форум) у партнерстві з Державною установою «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» у рамках серії регіональних заходів UkraineInvest Talks. 
  1. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації профінансувати видатки з підготовки та організації Форуму коштом, передбаченим в обласному бюджеті на видатки із реалізації інших заходів щодо соціально-економічного розвитку територій, згідно з кошторисом. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 Голова обласної державної

адміністрації                                                                    

         Сергій БОРЗОВ