РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

17 серпня 2021 року

Вінниця

     № 616

 

 Про визначення замовником з

виконання робіт за об’єктом

будівництва

 

Відповідно до статті 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження Голови обласної державної адміністрації від     04 серпня 2020 року № 503 «Про зміну органу, до сфери управління якого належить державне підприємство «Архітектурно-будівельний інжиніринг», та затвердження Статуту державного підприємства «Архітектурно-будівельний інжиніринг» у новій редакції», рішення 12 сесії Барської міської ради                8 скликання від 06 липня 2021 року № 9 «Про передачу функцій замовника, надання згоди на проведення будівельних робіт та укладання договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію)»: 

  1. Визначити Державне підприємство «Архітектурно-будівельний інжиніринг» замовником з виконання робіт за об’єктом «Реконструкція стадіону КЗ «Барська районна дитячо-юнацька спортивна школа «Колос» по вул. Комарова, 2 у м. Бар Вінницької області (коригування)». 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Олександра Піщика.

  

Голова обласної державної

адміністрації                                                                

              Сергій БОРЗОВ