РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

11 серпня 2021 року

Вінниця

     № 599

 

Про внесення змін до розпорядження

Голови обласної державної адміністрації

від 24 травня 2021 року № 445

 

У зв’язку із кадровими змінами:

 

  1. Унести до розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 24 травня 2021 року № 445 «Про організацію надання соціальних послуг особам, які страждають на психічні розлади та довготривало перебувають у закладах з надання психіатричної допомоги» такі зміни:

Затвердити склад міжвідомчої комісії щодо вирішення соціальних питань осіб, які перебувають у закладах з надання психіатричної допомоги, не потребують подальшого стаціонарного лікування та потребують надання соціальних послуг, зокрема стаціонарного догляду у новій редакції, згідно з додатком.

 

  1. Контроль на виконання цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації 

Сергій БОРЗОВ

 

 

Додаток
до розпорядження Голови
обласної державної адміністрації
24 травня 2021 року № 445
(у редакції розпорядження Голови обласної державної
адміністрації 11 серпня 2021 року № 599)

 

 

С К Л А Д

міжвідомчої комісії щодо вирішення соціальних питань осіб, які перебувають у закладах з надання психіатричної допомоги, не потребують подальшого стаціонарного лікування та потребують надання соціальних послуг, зокрема стаціонарного догляду

 

ЗАБОЛОТНА
Наталя Михайлівна

перший заступник Голови обласної державної адміністрації, голова міжвідомчої комісії

ЯРМОЛЕНКО

Світлана Анатоліївна

директор Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації, заступник голови міжвідомчої комісії

КОМІСАРЧУК

Майя Іллівна

начальник управління розвитку соціальних послуг та взаємодії з ОТГ Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації, секретар міжвідомчої комісії

БАРАНОВ

Віктор Олександрович

заступник начальника відділу соціально-виховної роботи та забезпечення прав засуджених Центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України (за згодою)

БОНДАРЕНКО

Тетяна Вікторівна

заступник директора – начальник управління медичної допомоги населенню Департаменту охорони здоров’я та реабілітації обласної державної адміністрації

ГИСЕВА

Інна Антонівна

начальник відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції Управління Державної міграційної служби України у Вінницькій області (за згодою)

ГУРКОВСЬКА

Наталя Володимирівна

Регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Вінницькій області (за згодою)

ДЕМКО

Світлана Василівна

голова Громадської організації «Асоціація захисту прав та допомоги людям з інвалідністю «ВІДКРИТІ СЕРЦЯ» (за згодою)

ЗАЯЦ

Іван Іванович

заступник начальника управління – начальник відділу дільничних офіцерів поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області (за згодою)

КУЧЕРУК

Софія Олегівна

директор Комунального некомерційного підприємства «Вінницька обласна клінічна психоневрологічна лікарня ім. акад. О. І. Ющенка Вінницької обласної Ради» (за згодою)

ЛУКІЯНОВА

Марина Дмитрівна

директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Вінницькій області (за згодою)

САБАДАШ

Ірина Володимирівна

головний спеціаліст відділу надання соціальних послуг та взаємодії з ОТГ управління розвитку соціальних послуг та взаємодії з ОТГ Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації

 

 

Директор Департаменту соціальної

та молодіжної політики обласної

державної адміністрації

Світлана ЯРМОЛЕНКО