РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

06 липня 2021 року

Вінниця

     № 539

           

ЗАРЕЄСТРОВАНО

у  Центрально-Західному

міжрегіональному управлінні

Міністерства юстиції

(м. Хмельницький)

  14 липня 2021 року за № 47/264

 

 

Про визнання таким, що втратив

чинність, наказу начальника

Цивільної оборони, Голови Вінницької

обласної державної адміністрації

від 19 жовтня 2004 року № 40

 

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України,  з метою приведення власних нормативно-правових актів у відповідність до вимог чинного законодавства

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Визнати таким, що втратив чинність, наказ начальника Цивільної оборони, Голови Вінницької обласної державної адміністрації від 19 жовтня 2004 року № 40 «Про організацію інформаційної взаємодії в межах обласної підсистеми єдиної системи цивільного захисту населення і територій при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру, їх ліквідації та мінімізації наслідків», зареєстрований у Вінницькому обласному управлінні юстиції 01 листопада 2004 року за № 41/584.

2. Департаменту правового забезпечення Вінницької обласної державної адміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію до Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький).

3. Це розпорядження набирає чинності після державної реєстрації у Центрально-Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (м. Хмельницький), з моменту його оприлюднення.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови Вінницької обласної державної адміністрації Сергія ЗДІТОВЕЦЬКОГО.

 

 

Голова Вінницької обласної

державної адміністрації

Сергій БОРЗОВ