РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

30 червня 2021 року

Вінниця

     № 532

 

Деякі питання виконання повноважень

розпорядника коштів нижчого рівня

 

Відповідно до статей 2, 17, 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статті 22 Бюджетного кодексу України, наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 26 травня 2021 № 129 «Про затвердження пропозицій щодо розподілу у 2021 році бюджетних коштів за проектами регіонального розвитку, що пройшли конкурсний відбір у 2020 році», Положення про Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької обласної державної адміністрації, затвердженого розпорядженням Голови обласної державної адміністрації від 25 березня 2016 року № 190 (у редакції розпорядження Голови обласної державної адміністрації              19 лютого 2021 року № 113), з метою забезпечення ефективної реалізації проєкту регіонального розвитку «Технологічне майбутнє Вінниччини. Навчання школярів області основам робототехніки, програмування та інноваційного підприємництва»:

 

  1. Покласти на Департамент міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації виконання повноважень розпорядника коштів нижчого рівня за бюджетною програмою
    КПКВК 2751270 «Підтримка регіональної політики України» в частині реалізації проєкту «Технологічне майбутнє Вінниччини. Навчання школярів області основам робототехніки, програмування та інноваційного підприємництва».

 

  1. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації укласти з Міністерством розвитку громад та територій України договір про делегування повноважень на виконання бюджетної програми КПКВК 2751270 «Підтримка регіональної політики України».

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

Голова обласної державної

адміністрації

Сергій БОРЗОВ