РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

24 червня 2021 року

Вінниця

     № 519

 

Про внесення змін до Положення

про територіальну підсистему

єдиної державної системи цивільного

захисту Вінницької області

 

Відповідно до статті 10 Кодексу цивільного захисту України, постанов Кабінету Міністрів України від 09 січня 2014 року № 11 «Про затвердження Положення про єдину державну систему цивільного захисту», від 11 березня 2015 року № 101 «Про затвердження типових положень про функціональну і територіальну підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту», від 16 грудня 2020 року № 1321 «Про затвердження Порядку здійснення заходів щодо утворення та реорганізації районних державних адміністрацій, а також правонаступництва щодо майна, прав та обов’язків районних державних адміністрацій, що припиняються», з метою оптимізації функціонування територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Вінницької області щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій у мирний час та в особливий період:

1. Унести до Положення про територіальну підсистему єдиної державної системи цивільного захисту Вінницької області, затвердженого розпорядженням Голови обласної державної адміністрації від 21 березня 2016 року № 154 такі зміни:

Додатки 1, 2, 3, 4 до Положення про територіальну підсистему єдиної державної системи цивільного захисту Вінницької області викласти у новій редакції, згідно з додатками 1, 2, 3, 4.

2. Районним державним адміністраціям, виконкомам сільських, селищних міських рад до 30 червня 2021 року розробити та затвердити положення про ланки районного та міського рівнів територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                                            

Сергій БОРЗОВ

DoRo519_1  DoRo519_2              DoRo519_3  DoRo519_4