РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

09 березня 2021 року

Вінниця

№ 190

 

Про участь в організації українсько-молдовських

консультацій з реалізації проєкту будівництва

автодорожнього прикордонного мостового переходу

через річку Дністер на українсько-молдовському

державному кордоні в районі населених пунктів

Ямпіль-Косеуць

 

Відповідно статті 26 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», листа Державного агентства автомобільних доріг України від 01 березня       2021 року № 611/1/08-02/12 щодо проведення українсько-молдовських консультацій з реалізації проєкту будівництва автодорожнього прикордонного мостового переходу через річку Дністер на українсько-молдовському державному кордоні в районі населених пунктів  Ямпіль-Косеуць:

 

1. Виступити партнером Державного агентства автомобільних доріг України в організації та проведенні 10–11 березня 2021 року українсько-молдовських консультацій з реалізації проєкту будівництва автодорожнього прикордонного мостового переходу через річку Дністер на українсько-молдовському державному кордоні в районі населених пунктів Ямпіль-Косеуць.

2. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації профінансувати видатки з підготовки консультацій коштом обласного бюджету, передбаченим на виконання заходів Програми розвитку міжнародного та транскордонного співробітництва Вінницької області на 2021–2027 роки, затвердженої рішенням 45 сесії обласної Ради 7 скликання від 24 вересня 2020 року № 978 (зі змінами), згідно з кошторисом.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації 

Сергій БОРЗОВ