РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

03 березня 2021 року

Вінниця

№ 179

   

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79–1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання акціонерного товариства «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО»:

 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду акціонерному товариству «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій на території Ладижинської міської ради (за межами населеного пункту).

2. Надати акціонерному товариству «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 1,5839 га з кадастровим номером 0510600000:06:001:0099 за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Ладижинської міської ради, за межами населеного пункту, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів енергогенеруючих підприємств, установ і організацій.

3. Уповноважити Гайсинську районну державну адміністрацію укласти з акціонерним товариством «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 6 відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Зобов’язати акціонерне товариство «ДТЕК ЗАХІДЕНЕРГО»:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити, в установленому законодавством порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної податкової служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

 адміністрації

Сергій БОРЗОВ