РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

24 лютого 2021 року

Вінниця

№ 125

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 791, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «СТАРСКРІМ»:

 

  1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) ТОВ «СТАРСКРІМ» для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій на території Літинської селищної ради (колишньої Соснівської сільської ради) Вінницького району.

 

  1. Надати Товариству з обмеженою відповідальністю «СТАРСКРІМ» в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 0,2000 га з кадастровим номером 0522486400:03:000:0370 під об’єктами нерухомого майна, що належать цьому товариству на праві власності, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Літинської селищної ради (колишньої Соснівської сільської ради) Вінницького району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

 

  1. Уповноважити Вінницьку районну державну адміністрацію укласти із Товариством з обмеженою відповідальністю «СТАРСКРІМ» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 12 відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 

  1. Товариству з обмеженою відповідальністю «СТАРСКРІМ»:

 

        1) здійснити в установленому законодавством порядку державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою;

 

        2) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

 

  1. Контроль за надходження орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної податкової служби.

 

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Перший заступник Голови

обласної державної адміністрації 

Наталя ЗАБОЛОТНА