РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

19 січня 2021 року

Вінниця

№ 37

 

Про передачу функцій з питань

праці, трудових відносин, зайнятості

населення, трудової міграції

та соціального діалогу

 

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо формування державної політики у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення та трудової міграції» та постанови Кабінету Міністрів України від 11 вересня 2019 року № 838 «Питання Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства»:

1. Передати повноваження щодо виконання функцій формування та реалізації державної політики у сфері праці, трудових відносин, зайнятості населення, трудової міграції та соціального діалогу від Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної державної адміністрації до Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку обласної державної адміністрації.

2. Керівникам структурних підрозділів обласної державної адміністрації, вказаних у пункті 1 цього розпорядження, подати на затвердження Голові обласної державної адміністрації положення про відповідні структурні підрозділи Вінницької обласної державної адміністрації у новій редакції.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Голова обласної

державної адміністрації         

 Сергій БОРЗОВ