РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

10 грудня 2020 року

Вінниця

№ 760

 

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

Відповідно до статей 17, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, з урахуванням Державного акта на право постійного користування землею від 21 лютого 1997 року І-ВН № 001597 та клопотання сільськогосподарського товариства  з обмеженою відповідальністю «Прогрес»:

1. Надати сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Прогрес» дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) загальною площею 288,4 га, на території Підлісноялтушківської сільської ради Барського району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

2. Сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Прогрес»:

1)  замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) проектній організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

2)  при розробці проектно-кошторисної документації передбачити кошти на проведення проектних робіт та інших витрат, пов’язаних з наданням земельної ділянки;

3) зареєструвати земельну ділянку водного фонду у Державному земельному кадастрі.

3. Відділу у Барському районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни у земельно-облікові документи.

4. Відведення землі провести в установленому порядку.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації         

Сергій БОРЗОВ