РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

05 листопада 2020 року

Вінниця

№ 705

 

Про надання земельної ділянки в оренду

 

Відповідно до статей 17, 79–1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання приватного акціонерного товариства «Зернопродукт МХП»: 

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення в оренду земельної ділянки приватному акціонерному товариству «Зернопродукт МХП» на території Баланівської сільської ради Бершадського району.

2. Надати приватному акціонерному товариству «Зернопродукт МХП» в оренду строком на 10 років земельну ділянку площею 0,1446 га з кадастровим номером 0520480400:01:002:0813 під об’єктом нерухомого майна, що належить цьому товариству на праві власності, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Баланівської сільської ради Бершадського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій.

3. Уповноважити Бершадську районну державну адміністрацію укласти з приватним акціонерним товариством «Зернопродукт МХП» договір оренди землі з орендною платою у розмірі 12 відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Приватному акціонерному товариству «Зернопродукт МХП»:

1) здійснити в установленому законодавством порядку державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельної ділянки;

2) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.

5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної податкової служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації       

Сергій БОРЗОВ