РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

23 жовтня 2020 року

Вінниця

№ 680

 

Про надання в оренду земельної

 ділянки водного фонду

 

Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, розпорядження Голови обласної державної адміністрації від 13 квітня 2016 року № 235 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду», клопотання фізичної особи-підприємця Бернади Леоніда  Макаровича:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду в оренду фізичній особі-підприємцю Бернаді Леоніду Макаровичу, яка розташована на території Тростянецької сільської ради Тиврівського району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

2. Надати фізичній особі-підприємцю Бернаді Леоніду Макаровичу в оренду земельну ділянку водного фонду площею 1,0000 га з кадастровим номером 0524586800:01:002:0401, розташовану на території Тростянецької сільської ради Тиврівського району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

3. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації укласти з фізичною особою- підприємцем Бернадою Леонідом Макаровичем договір оренди водного об’єкта з річною орендною платою у розмірі 3 відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки терміном на 20 років.

4. Головному управлінню Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

5. Фізичній особі-підприємцю Бернаді Леоніду Макаровичу в місячний строк з дня підписання сторонами зареєструвати право оренди земельної ділянки.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Заступник Голови обласної

державної адміністрації                                              

Сергій ЗДІТОВЕЦЬКИЙ