РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

29 січня 2020 року

Вінниця

№ 75

 

Про надання земельної ділянки в оренду

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «АГРО - ГЕС»:

1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «АГРО - ГЕС» для розміщен-ня та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Немирівської міської ради.

2. Надати в оренду товариству з обмеженою відповідальністю «АГРО- ГЕС» строком на 10 років земельну ділянку площею 0,6000 га з кадастровим номером 0523088600:01:001:0696 за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Немирівської міської об’єднаної територіальної громади Немирівського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3. Уповноважити Немирівську райдержадміністрацію укласти з товарист-вом з обмеженою відповідальністю «АГРО - ГЕС» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Товариству з обмеженою відповідальністю «АГРО - ГЕС»:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити, в установленому законодавством порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації С. Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації   

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ