РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

17 січня 2020 року

Вінниця

№ 32

 

 

Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 20 грудня 2019 року № 969

 

Відповідно до вимог наказу Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 21 грудня 2019 року № 738 «Про затвердження Організаційно-методичних вказівок з підготовки населення до дій у надзвичайних ситуацій на 2020-2021 роки»:

1. Внести до розпорядження голови облдержадміністрації від 20 грудня 2019 року № 969 «Про затвердження плану комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Вінницької області слухачами з функціонального навчання у сфері цивільного захисту на 2020 рік та здійснення практичної підготовки суб’єктів господарювання з питань цивільного захисту» такі зміни:

Затвердити План комплектування навчально-методичного центру цивіль-ного захисту та безпеки життєдіяльності Вінницької області з навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією та здійсненням заходів цивільного захисту на 2020 рік у Вінницькій області у новій редакції, що додається.

2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації С. Здітовецького.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                     

Владислав СКАЛЬСЬКИЙ

 

      Додатос. doc