ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

05 березня 2019 року                                № 175

 

 

Про проведення засідання ради регіонального розвитку Вінницької області

 

Відповідно до Указу Президента України від 06 грудня 2018 року  № 412/2018 «Про додаткові заходи щодо забезпечення реформ із децентралізації влади», з метою сприяння сталого соціально-економічному розвитку та налагодження ефективної взаємодії державних органів з органами місцевого самоврядування у питаннях напрацювання оптимальної моделі розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади, здійснення реформ у сфері децентралізації:

 1. Провести 07 березня 2019 року засідання ради регіонального розвитку Вінницької області у приміщенні Вінницької обласної філармонії.

 2. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Мережко В.М.) забезпечити організацію проведення засідання ради регіонального розвитку Вінницької області та профінансувати видатки коштом обласного бюджету, передбаченим на виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку Вінницької області на 2019 рік, затвердженої рішенням 36 сесії обласної Ради 7 скликання від 04 грудня 2018 року № 702 згідно з кошторисом.

 3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                             

    В. КОРОВІЙ