ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

05 березня 2019 року                                     № 162

 

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання публічного акціонерного товариства «Вінницяобленерго»:

 1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду публічному акціонерному товариству «Вінницяобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії, за межами населеного пункту, на території Багринівської сільської ради Літинського району.

2. Надати в оренду публічному акціонерному товариству «Вінницяобл-енерго» строком на 20 років земельну ділянку площею 0,1001 га з кадастровим номером 0522480400:03:000:0697 за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення на території Багринівської сільської ради Літинського району, за межами населеного пункту, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об'єктів передачі електричної та теплової енергії (обслуговування ПС 35/10 кВ «Багринівці»).

 3. Уповноважити Літинську райдержадміністрацію (Чернега Я.А.) укласти з публічним акціонерним товариством «Вінницяобленерго» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 4. Зобов’язати публічне акціонерне товариство «Вінницяобленерго»:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 2) здійснити, в установленому законом порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

 5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                          

         В. КОРОВІЙ