ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

18 лютого 2019 року                            № 128

 

Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 79-1, 93, 120, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання приватного акціонерного товариства «Продовольча компанія «Поділля»:

1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду приватному акціонерному товариству «Продовольча компанія «Поділля» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Городківської сільської ради Крижопільського району, за межами населеного пункту.

2. Надати в оренду приватному акціонерному товариству «Продовольча компанія «Поділля» терміном на 10 років земельну ділянку площею 1,4000 га з кадастровим номером 0521981200:03:001:0648, під об’єктами нерухомого майна, що належить цьому товариству на праві власності, за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на території Городківської сільської ради Крижопільського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

3. Уповноважити Крижопільську райдержадміністрацію (Панчук В.І.) укласти з приватним акціонерним товариством «Продовольча компанія «Поділля» договір оренди земельної ділянки з орендною платою в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

4. Зобов’язати приватне акціонерне товариство «Продовольча компанія «Поділля»:

1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

2) здійснити, в установленому законом порядку, державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою.

5. Контроль за надходження орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                           

        В. КОРОВІЙ