ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

28 січня 2019 року                          № 59

  

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

 

Відповідно до статей 17, 93,122, 123, 124 Земельного кодексу України, статті 51 Водного кодексу України, враховуючи договір на право тимчасового користування землею (в тому числі на умовах оренди) від 01 липня 2001 року № 2, зареєстрований 21 липня 2001 року за № 2, та клопотання фізичної особи-підприємця Фабіянської Світлани Миколаївни:

1. Надати фізичній особі-підприємцю Фабіянській Світлані Миколаївні дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), орієнтовною площею 3,6 га, на території Ільківської сільської ради Вінницького району, за межами населеного пункту, для рибогосподарських потреб.

2. Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації (Ткачук М.Ф.) вжити заходів щодо розробки паспорта водного об’єкта та його погодження.

3. Фізичній особі-підприємцю Фабіянській Світлані Миколаївні:

1) замовити розроблення технічної документації із землеустрою проектній організації, що володіє необхідним технічним і технологічним забезпеченням;

2) зареєструвати земельну ділянку водного фонду в Державному земельному кадастрі.

4. Відділу Держгеокадастру в Вінницькому районі внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                               

    В. КОРОВІЙ