ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

28 січня 2019 року                № 51

 

 Про припинення дії договору оренди землі

 

        Відповідно до статей 17, 122 Земельного кодексу України, статті 31 Закону України «Про оренду землі», враховуючи акт обстеження земельних ділянок Журавського родовища щільних пісків фізичної особи – підприємця Корнійчука В.О. від 05 грудня 2018 року та клопотання фізичної особи – підприємця Корнійчука Василя Олександровича:

  1. Припинити, за згодою сторін, договір оренди землі від 09 лютого 2018 року № 5, право оренди зареєстроване в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права 09 лютого 2018 року, номер запису про інше речове право 24838745, у зв’язку із закінченням промислової розробки Журавського родовища пісків.
  2. Уповноважити Липовецьку райдержадміністрацію (Дмитрів О.В.) укласти з фізичною особою – підприємцем Корнійчуком Василем Олександро-вичем додаткову угоду про припинення дії договору оренди землі, зазначеного в пункті 1 цього розпорядження.
  3. Відділу у Липовецькому районі міжрайонного управління у Калинівсь-кому та Липовецькому районах Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області внести відповідні зміни в земельно-облікові документи.
  4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

  

Голова обласної державної

          адміністрації                                                    

               В. КОРОВІЙ