ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

21 січня 2019 року                                    № 43

 

 Про внесення зміни до розпорядження голови облдержадміністрації від 13 лютого 2006 року № 44

 

Відповідно до статті 22 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою продовження національних традицій сатири і гумору, заохочення літераторів до написання високохудожніх творів цих жанрів, наукових та критичних праць про життєвий і творчий шлях Степана Руданського, творчих колективів і виконавців до популяризації духовної спадщини славного сина українського народу, класика вітчизняної літератури ХІХ століття Степана Руданського та доробків сучасних письменників:

1. Внести до розпорядження голови облдержадміністрації від 13 лютого 2006 року № 44 «Про Всеукраїнську літературно-мистецьку премію імені Степана Руданського» таку зміну:

Викласти пункт 9 Положення про Всеукраїнську літературно-мистецьку премію імені Степана Руданського в такій редакції:

«9. Кандидат, який набрав найбільшу кількість голосів, оголошується лауреатом Премії і йому вручається грошова винагорода в сумі 30000 грн. Кандидатам, які посіли друге та третє місце за кількістю набраних голосів, вручаються дипломи лауреата Премії і заохочувальні грошові винагороди по 15000 грн кожному.».

2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 26 грудня 2016 року № 997 «Про внесення змін до Положення про Всеукраїнську літературно-мистецьку премію імені Степана Руданського».

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Івасюка І.Д.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                 

  В. КОРОВІЙ