РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

22 грудня 2021 року

Вінниця

     № 929

  

Про затвердження орієнтовного

плану проведення консультацій

з громадськістю у 2022 році

 

 Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03 листопада 2010 року № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», з метою налагодження ефективної комунікації між органами публічної влади та громадянським суспільством, підвищення якості підготовки рішень з важливих питань державної та регіональної політики з урахуванням громадської думки, створення належних умов для участі інститутів громадянського суспільства у процесі прийняття управлінських рішень, забезпечення гласності, відкритості та прозорості діяльності обласної державної адміністрації:

  1. Затвердити орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю у 2022 році (далі – орієнтовний план), що додається. 
  1. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації оприлюднити орієнтовний план на офіційному вебсайті обласної державної адміністрації. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника Голови обласної державної адміністрації Наталю Заболотну.

 

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                                      

       Сергій БОРЗОВ

План проведення консультацій з громадськістю у 2022 роц