РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

14 вересня 2021 року

Вінниця

     № 657

 

Про прийняття до сфери управління

обласної державної адміністрації

об’єктів житлового фонду

 

 

        Відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Положення про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 вересня 1998 року № 1482, наказу Фонду державного майна України від 03 вересня 2021 року № 1546 «Про передачу об’єктів житлового фонду до сфери управління Вінницької обласної державної адміністрації»:

 

  1. Прийняти із сфери управління Фонду державного майна України до сфери управління обласної державної адміністрації, на баланс Управління розвитку територій та інфраструктури обласної державної адміністрації, закріпивши на праві оперативного управління об’єкти житлового фонду (багатоквартирні житлові будинки), які у процесі приватизації не увійшли до статутних капіталів господарських товариств та розташовані на території м. Вінниці, згідно з додатком 1.

 

  1. Утворити комісію з питань передачі об’єктів житлового фонду державної власності, які в процесі приватизації не увійшли до статутного капіталу Приватного акціонерного товариства «Івано-Франківськ «Вінницям’ясо» та Відкритого акціонерного товариства «Вінницький консервний завод», у складі згідно з додатком 2.

        

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Олександра Піщика.

 

 

Голова обласної державної 

адміністрації

Сергій БОРЗОВ

    Додаток 1,2.doc