ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від 11 січня 2018 року                                                                 № 15

 

  

Про проведення виставки-продажу «Купуй Вінницьке»

  

Відповідно до статей 19, 20 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та з метою розвитку виробництва і торгівлі товарами, що виробляються в області, їх логістики, скорочення ланок товаропросування до кінцевих споживачів:

 1. Провести 21-23 лютого 2018 року в експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати виставку-продаж «Купуй Вінницьке» (далі – виставка-продаж) із підведенням підсумків обласного конкурсу «Краща торгова марка Поділля-2018».

 2. Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації (Мережко В.М.) утворити експертну комісію з визначення номінантів та переможців обласного конкурсу «Краща торгова марка  Поділля-2018».

 3. Головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення, департаментам облдержадміністрації: міжнародного співробіт-ництва та регіонального розвитку (Мережко В.М.), агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів (Ткачук М.Ф.) залучити до участі у виставці-продажу підприємства переробної промисловості, великих сільськогосподарських товаровиробників та підприємства торгівлі.

 4. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Василюк С.М.) забезпечити висвітлення в засобах масової інформації підготовку і проведення виставки-продажу та конкурсу, зазначених у пункті 1 цього розпорядження.

 5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Гижка А.П.

    

Голова обласної державної

          адміністрації                                                                        

   В. КОРОВІЙ