Минулого тижня ветерани війни відвідали Вінницьку обласну філармонію ім. М.Д. Леонтовича. Дивилися виступ поліського академічного ансамблю пісні та танцю «Льонок», що вражав виконанням традиційних українських пісень і танців. За свою 65-річну історію ансамбль став справжнім символом Подільського краю.

Поціновувачі рок-музики  цього уїк-енду слухали хіти легендарного гурту «Брати Гадюкіни». У Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім.Миколи Садовського, гурт презентував власну музичну програму.

Візит у Вінницький академічний обласний театр ляльок був не менш цікавим. Адже крім традиційного перегляду вистав, а це були п’єси «Веселе мишеня» та «Півтори жмені», малюки відвідали виставку ляльок, де були представлені унікальні експонати порцелянових та керамічних ляльок із Швейцарії з різних епох та культур.

Також дітлахи  відвідали кінотеатр «Filmax», де переглянули фантастично-пригодницький фільм «Аквамен та загублене місто». Одвічна тема боротьби добра зі злом залишила неабиякі враження про стрічку у маленьких відвідувачів.

Ще однією подією тижня став приїзд дітей наших Захисників та Захисниць з міста Бар. Вони вдосталь накаталися на гірках тюбінгового парку «Vinny Lend» та залишилися задоволеними і вдячними вмілим інструкторам за цікаве дозвілля.

Щиро вдячні нашим партнерам за підтримку та співпрацю!