Відтак, під час літніх канікул школярів, Відділ допомоги учасникам АТО Департаменту соціальної та молодіжної політки облдержадміністрації вдруге розпочинає проект «Дозвілля у місті під час літніх канікул» для дітей учасників антитерористичної операції, у тому числі, загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції.
Діти вказаної категорії матимуть змогу брати участь у різнопланових безкоштовних заходах проведення дозвілля у місті, які проводяться у співпраці з нашими дружніми партнерами та громадськими організаціями. Це відпочинок на природі (пікнік), відвудівання кінотеатру, мотузкового парку, боулінгу, мистецькі майстер-класи, психологічні та арт-терапевтичні заняття тощо.
Так, 2 та 3 червня 2018 року 12 дітей учасників АТО відвідали Вінницький академічний обласний театр ляльок «Золотий ключик», де переглянули цікаві повчальні вистави "Ведмежатко РІМ-ТІМ-ТІ" та "Пастушка і сажотрус".
4 червня 2018 року 10 дітей з родин учасників бойових дій з великим інтересом спостерігали за сюжетом мультфільму "Заколдований принц" в кінотеатрі "SmartCinema", що у ТЦ "Sky Park".
За підтримки ТРЦ "Анастасія" 4 червня 2018 року 20 дітей з родин учасників бойових дій розважалися грою в боулінг.
Діти отримали незабутні враження.
Слідкуйте за повідомленнями у групі за посиланням https://www.facebook.com/groups/1392967461003925/?fref=nf та долучайтесь до розваг!