Відбулось засідання ради регіонального розвитку Крижопільського району, склад якої було затверджено розпорядженням голови райдержадміністрації від 21 листопада 2018 року №206 «Про раду регіонального розвитку Крижопільського району».

Провів засідання її голова - голова районної державної адміністрації Валентин Панчук.

Про підсумки обговорення перспективного плану регіонального розвитку Крижопільського району на 2019-2021 роки  учасників засідання інформувала начальник управління регіонального розвитку райдержадміністрації Світлана Тищук. Вона поінформувала присутніх, що в результаті обговорень, які пройшли на сесіях сільських та селищної рад, у трудових колективах, на загальних зборах громадян за місцем їх проживання перелік об’єктів та проектів соціально-економічної сфери та інфраструктури, що планується до будівництва, капітального ремонту, модернізації на період 2019-2021 рр. з 97 зросла. Збільшення відбулось за рахунок екологічних проектів, які планується реалізувати у ці роки.

Члени ради регіонального розвитку одноголосно висловились за запропонований план регіонального розвитку Крижопільщини на період 2019-2021 років.

У засіданні ради регіонально горозвитку взяв участь заступник голови районної ради Іван Русін.