ПРОЕКТ  РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

 

Про внесення змін до розпорядження

голови облдержадміністрації від

31 березня 2006 року № 114

 

Відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 25 грудня 1996 року № 1548 «Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)» (із змінами), від 17 вересня 1996 року № 1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах  охорони здоров'я та вищих медичних навчальних закладах» (із змінами)  :

1. Внести до розпорядження голови облдержадміністрації від 31 березня 2006 року № 114 «Про затвердження тарифів на платні медичні послуги, що надаються комунальними лікувально-профілактичними закладами області», зареєстрованого в Вінницькому обласному управлінні юстиції 15 травня 2006 року за №15/643 (із змінами), такі зміни:

доповнити розпорядження пунктом 5 такого змісту:

 «5. Затвердити Тарифи на платні медичні послуги, що надаються комунальною установою  –  Хмільницькою центральною районною лікарнею, що додаються.».

У зв'язку з цим пункти 5-10 вважати відповідно пунктами 6-11.

2. Юридичному відділу апарату облдержадміністрації подати це розпорядження на державну реєстрацію Головному територіальному управлінню юстиції у Вінницькій області.

3. Це розпорядження набирає чинності з дня його офіційного опублікування в місцевих засобах масової інформації.

4. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації А.П. Гижка.

 

 

   Голова обласної державної

   адміністрації                                                                                    

В. КОРОВІЙ

Тарифи