Проект

 

  

Про внесення змін до Умов конкурсу з перевезення

пасажирів на міжміських і приміських автобусних

маршрутах загального користування, що не виходять

за  межі території області (внутрішнообласні маршрути)

                   

 

Відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про автомобільний транспорт», постанов Кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року № 176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту»(зі змінами постановою від 07.02.2018 р. №181) та від 03 грудня 2008 року № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (зі змінами постановою від 07.02.2018 р. №180) з метою приведення розпорядження у відповідність до внесених змін до постанов:

 Внести до Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішнообласні маршрути) затверджених розпорядженням голови облдержадміністрації від 04.10.2016 р. №720, зареєстровано в Головному управлінні юстиції у Вінницькій області 10.10.2016 р. за № 37/1289 такі зміни:

 1. Підпункт 4.2., пункту 4 викласти в наступній редакції:

 «4.2. Перевізник-претендент зобов’язаний мати достатню кількість транспортних засобів для виконання перевезень, що визначені для обслуговування об’єкту конкурсу та перевезень, які повинні виконуватися відповідно до чинних договорів. Достатня кількість транспортних засобів визначається як кількість автобусів, необхідних для виконання перевезень, та кількість резервних транспортних засобів, яка становить 10 відсотків необхідної кількості автобусів для виконання перевезень.»

 2.  Пункт 10 викласти в наступній редакції:

«10. На кожному об’єкті конкурсу, який включає приміські маршрути загального користування, перевізник повинен забезпечити роботу транспортних засобів пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, в кількості до 35 відсотків загальної кількості автобусів до 31 грудня 2019 р. та до 50 відсотків - з 1 січня 2020 року.

 3.  Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Броварника В.М.

 

Голова обласної державної

          адміністрації                                                             

       В. КОРОВІЙ

Пояснювальна записка.doc