Державна реєстрація  змін і доповнень до договорів (контрактів) про спільну інвестиційну діяльність за участю іноземного інвестора

(назва послуги)

 

 

 

Порядок та спосіб подання документів, необхідних для отримання адміністративної послуги: Комплект документів для одержання картки державної реєстрації змін і доповнень до договору (контракту) про спільну інвестиційну діяльність за участю іноземного інвестора подається органам державної реєстрації у встановлений час (за графіком) і приймається у спеціально визначеному ними приміщенні. Підтвердженням державної реєстрації змін і доповнень до договору (контракту) є картка державної реєстрації змін і доповнень до договору (контракту), яка оформлюється у чотирьох примірниках. Четвертий примірник картки державної реєстрації змін і доповнень до договору (контракту) та засвідчена в установленому порядку копія змін і доповнень до договору (контракту) залишаються в органах державної реєстрації. Інші три примірники видаються заявникові. Картки державної реєстрації змін і доповнень до договору (контракту) та оригінал змін і доповнень до договору (контракту) видаються уповноваженому на те представнику заявника при пред'явленні ним документа, що посвідчує особу, та відповідним чином оформленого доручення.Через Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» виконавчого комітету Вінницької міської ради.

 

Платність (безоплатність) надання адмін послуги: платно.

Термін надання адміністративної послуги: протягом 20 календарних днів починаючи з дати фіксації у журналі обліку змін і доповнень до державної реєстрації договорів (контрактів) поданих документів необхідних для державної реєстрації змін і доповнень до договорів (контрактів).

 

Додаток 1.doc

Додаток 2.doc

Додаток 3.doc

Перелік документів.doc

Технологічна картка адміністративної послуги.doc

Інформаційна картка адміністративної послуги.doc