ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

       РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

        від 21 березня 2018 року                                                   № 211

 

 Про надання в оренду земельної ділянки

 

Відповідно до статей 17, 73, 79-1, 93, 122, 123, 124, 134 Земельного кодексу України, враховуючи клопотання публічного акціонерного товариства «Укртрансгаз»: 

 1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду публічному акціонерному товариству «Укртрансгаз» для розміщення та експлуатації об'єктів трубопровідного транспорту на території Митківської сільської ради Барського району.

 2. Надати в оренду публічному акціонерному товариству «Укртрансгаз» строком на 3 роки земельну ділянку площею 3,0000 га з кадастровим номером 0520283600:01:002:0491 за рахунок земель промисловості, транспорту, зв'язку, енергетики, оборони та іншого призначення що перебувають в запасі, на території Митківської сільської ради Барського району, за межами населеного пункту, для розміщення та експлуатації об'єктів трубопровідного транспорту (капітального ремонту магістрального газопроводу «Уренгой-Помари-Ужгород» - для складування труб).

 3. Уповноважити Барську райдержадміністрацію (Саволюк В.В.) укласти з публічним акціонерним товариством «Укртрансгаз» договір оренди землі з орендною платою в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 4. Зобов’язати публічне акціонерне товариство «Укртрансгаз»:

 1) виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України;

 2) здійснити державну реєстрацію права користування на умовах оренди земельною ділянкою в установленому законом порядку.

 5. Контроль за надходженням орендної плати до бюджету покласти на територіальний орган Державної фіскальної служби.

 6 . Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Перший заступник голови  обласної

          державної адміністрації                                                      

  А. ГИЖКО