РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

21 грудня 2021 року

Вінниця

     № 923

 

Про укладення договору про

встановлення земельного сервітуту

 

Відповідно до статей 17, 98, 99, 1241 Земельного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 05 грудня 2012 року № 1135 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів», враховуючи клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин»: 

  1. Укласти з Товариством з обмеженою відповідальністю «Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин» договір про встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку площею 0,0007 га в межах земельної ділянки промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення площею 24,2513 га з кадастровим номером 0521055300:04:001:0012, що перебуває в постійному користуванні Служби автомобільних доріг у Вінницькій області, номер запису про інше речове право 33681740, розташованої на території Жмеринської міської територіальної громади, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту і дорожнього господарства (розміщення рекламного щита), з річною платою в розмірі 10 відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки та строком на 5 років. 
  1. Уповноважити заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького на підписання договору про встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку, зазначену в пункті 1 цього розпорядження. 
  1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Браїлівська база зберігання та реалізації засобів захисту рослин» здійснити державну реєстрацію права земельного сервітуту у порядку, встановленому чинним законодавством. 
  1. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника Голови обласної державної адміністрації Сергія Здітовецького.

 

Голова обласної державної

адміністрації                                                                    

          Сергій БОРЗОВ